1e dag uitgaan Krakow - Reisverslag uit Krąków, Polen van Thomas Moons - WaarBenJij.nu 1e dag uitgaan Krakow - Reisverslag uit Krąków, Polen van Thomas Moons - WaarBenJij.nu

1e dag uitgaan Krakow

Door: Tho

Blijf op de hoogte en volg Thomas

25 September 2009 | Polen, Krąków

We waren al vanaf dag 1 dat we wisten dat we naar krakow zouden gaan benieuwd hoe het echte uitgaansleven in krakow zou zijn. Gisteren zijn we dus voor het eerst uitgegaan is krakow. Het is boven verwachtingen. Na wat gegeten te hebben in een restaurant waar we komkommersoep, kip met friet en wat te drinken hebben gehad wat samen 3,50 kostte, zijn we doorgelopen richting de stad. We wisten natuurlijk niet waar we moesten zijn en hadden daarom wat research gedaan bij de poolse bevolking.

We kwamen 2 poolse meisjes tegen die aan het proppen waren voor een V.I.P stripclub. Nu kun je natuurlijk verwachten dat ze ons hebben weten te strikken en we uiteindelijk op onze eerste nacht meteen in een stripclub terecht zijn gekomen! 1 woord: GEWELDIG. Het was een club waar ''artistiek'' gedanst werd.Na 40 zl per persoon betaald te hebben werden naar een tafel geleid waar er 3 dames bij ons kwamen zitten. Na een gesprekje kwam de serveerster vragen of wij de dames wat te drinken aan konden bieden waarop Thomas meteen vroeg of ze ook een biertje wou! Daar was ze niet erg van gecharmeerd aangezien ze alleen champagne dronk van 99 zl per glas (ongeveer 30 euro). Dat ging m dus niet worden!! Na 2 minuten was er dan ook meteen plek vrij op onze bank ;) toen we het bier zat waren zijn we overgegaan op de desperados. Ze schenken daar geen flesjes van 0,33 cl maar alleen van 0,4 cl (vervelend) en we gingen uiteindelijk dus ook wankelend de tent uit!

Na het stripclubavontuur zijn we verdergegaan de stad in. In het oldtowngedeelte van krakow zitten 200 discotheken dus waar je ook loopt je bent nooit ver van een bar af! We zijn in de gekste disctoheken geweest en de meeste zitten in grote kelders en oude gebouwen. Het is echt een ervaring apart om dat mee te maken. Iedereen is heel vriendelijk en de vrouwen zijn er in overvloed en willen graag met west-europese mannen mee naar huis. Tot ons volgende verhaal!

Do widzenia!

• 27 September 2009 - 13:04

Pieternel & Frank:

Hoi jongens, leuk dat jullie toch een site gaan bijhouden. De eerste verhalen klinken al veel belovend. Wat was dat voor een raar karretje waar jullie in zaten op de video. Veel plezier tijdens jullie introductie komende week.
    Groetjes xxx Pieternel & Frank

• 27 September 2009 - 16:57

Maartje:

Hey Brother, Veel plezier! En niet te wild hè :-) xxx Maartje

• 29 September 2009 - 12:34

Dais:

haha ik had ook niets anders verwacht van jullie! filmpje was echt master! heel veel plezie daar, maar dat gaat vast wel lukken!

LIEFS x